MarttiHaverinen

No niin. Seppo Juha Pietikäinen taas rysän päältä kiinni!

  • Juuri, kun pääsin sanomasta!
    Juuri, kun pääsin sanomasta!

Juuri, kun pääsin kieltämästä, niin tämä Seppo Juha Pietikäinen aloitti sen kielletyn virren, joka on riitasoinnussa sen kanssa, että jostain pitäisi säästääkin ja että yhteisiä verovaroja pitäisi kartuttaa välillä, näiden hänen puolueensa ajamien "uudistusten" rahoittamiseksi.

Seppo Juha on kieltänyt minulta kommentoinnin, niin täytyy toimia oman kirjoituksen kautta.

Siis kielsin hallintarekisteri- päätöksen jälkeen hallituspuolueiden kannattajia taivastelemasta valtionvelkaa... sillä hallituksen viimeaikaiset toimet ovat rapauttamassa veronkannon ja lisäämässä verovaroilla toteutettavia kustannuksia.

Tässä tämä Seppo Juha Pietikäisen vuodatus: http://sjphki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/237202-valtion-budjetin-menoista-...

Ja juuri tällaisen falskiuden kielsin: http://marttihaverinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/237124-tama-selva-nyt-ve...

Ei ole mitään häpyä enää porvareilla... mikä vapaa-porvari tämä Antti Juha sitten lieneekään...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (20 kommenttia)

Käyttäjän MarttiHaverinen kuva
Martti Haverinen

Juuri se, että Seppo-Juha Pietikäinen oli se ensimmäinen joka aloitti kielletyn virren veisaamisen!

Edellytetäänkö enää mitään logiikkaa... siis mihin kaikki asiat, joita ajetaan, johtavat... vai onko kaikki muuttunut vain puolivillaiseksi läpänheitoksi ja epätieteelliseksi jorinaksi, mitä esim. Ben Zyskoviz (en ole varma, kirjoitinko oikein) edustaa.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Ben Zyskowicz

Kielletty virsi tai kielletty hedelmä, mutta hallituksen kielletyt leikit jatkuvat. Myydään Nestettä ja ostetaan aikaa.

Käyttäjän MarttiHaverinen kuva
Martti Haverinen

Tämä juuri, ettei kukaan vastaa enää mistään... päivitellään vaan, kuinka kauheesti se velka...

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Oikea vastaus. Me kaikki olemme yhtä kädettömiä yksin. Vain yhdessä meillä olisi kädet, mutta suomalaiset ovat nykyisin niin kovin itsenäisiä, että halutaan tehdä kaikki yksin.

Pekka Pylkkönen

Kuparinen? Voima-lehti? Ammattivalehtelija ja kommunistien pää-äänenkannattaja. Loistavaa.

Käyttäjän MarttiHaverinen kuva
Martti Haverinen

Kyseinen tieto oli jaossa laajalti arvostetuissa julkaisuissa, jopa taisi YLE:kin asiasta pienen uutisen laittaa.

Käyttäjän ilkkavarsio kuva
Ilkka Varsio

Karavaani kulkee ja koirat räksyttää

Suomi on todistettavasti saatu nousuun, kiitos hallituksen. Oppositio ja muut tumpelot räksyttää kuinka väärin kaikki Suomessa on. Vihreät ja muu vasemmisto mielellään ottaa aina osansa muiden työ tuloksesta, mutta milloin on punaviherhörhöjen kommellukset tuoneet hyvinvointia Suomen talouteen.

Nyt alkaa armoton ajojahti jollain tekaistulla jutulla, että saadaan hallitus nurin ennen kuin kaikki huomaavat nousun alkaneen. Viimeinen koitos oli "hallintareksiteri" kysymys. Tähän riehakkaaseen vastustukseen eivät osallistuneet oppositiopuolueiden johtohenkilöt Andessonia lukuunottamatta. Antti Rinne ja Eero Heinäluoma olivat suhteellisen hiljaa tietäessään taistelun turhaksi. Lindtmannille määrättiin kritiikin antaminen ettei näytelmässä jäätäisi ilman vuorosanoja.

Sitä mukaan, kun talous kasvaa, työpaikat lisääntyvät, niin opposition kannatus laskee. Esimerkkinä viimeinen puolueiden kannatustutkimus. Eniten kannatustaan menetti vasemmistoliitto, jonka kannatus putosi 1,1 prosenttiyksikköä. Li Anderssonin tarinat on kuultu.

SDP on menettänyt asemansa suurimpana puolueena kokoomukselle. Demareiden kannatus on pudonnut helmikuuhun verrattuna kaksi prosenttiyksikköä.

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren

Seuraavien vaalien kuuma peruna on sotekatastrofi.Hallituksen mallilla toteutettuna tai ilman sitä.Ei Reinfeltiäkään auttaneet positiiviset kasvuluvut.Kotitaloudet kaipaavat näyttöä omalla kohdallaan.

Käyttäjän ilkkavarsio kuva
Ilkka Varsio

Mauri Lindgren

Sinulla näyttää olevan jo vahva mielipide. Tiedät soten olevan katastrofi. Sitä ei kukaan tiedä. Ei edes Antti Rinne joka lupaa, että hän tulevassa hallituksessa repii koko kuvion palasiksi.

Demareilla ja vihervasemmistolla on tarkoitus betonoida kaikki terveyspalvelut julkiselle sektorille joka johtaa palvelutason romahtamiseen ja kustannusten rajuun nousuun. Se on nimeltään katastrofi. Tällä mallilla ei edes demarit uskalla lähteä vaaleihin. Koko työterveyshoidon piirissä oleva 1,5 miljoonan ihmisen joukko ei tämän mallin puolesta äänestä. Ihmiset vaativat tehokkutta, laatua ja hyvää palvelua. Vain terveyspalvelujen tuottamisen vapaa kilpailu sen voi taata.

Se miten sote toteutuu näkyy vasta n. 8-10 vuoden kuluttua.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #10

Kustannusten nousu näkyy heti.

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren Vastaus kommenttiin #10

Euroopasta löytyy hyvin toimivia yrittäjien tuottamia lääkäripalveluja.
Niiden rahoitus saattaa perustua yhtä hyvin pakollisiin vakuutuksiin tai budjettirahoitukseen.Niissä ei oikeastaan voi puhua vapaasta kilpailusta,koska yksittäisen lääkärin vastaanottamilla potilaskäyntikerroilla saattaa olla vuosittainen yläraja, toisaalta asiakaskunta saattaa olla rajattu hyvinkin pieneen määrään ja myös alueellisesti.Vapaata kilpailu on niissä tapauksissa esim Sveitsissä ja Saksassa,missä yksityisen puolen vakuutusmaksut riittävät täysin kattamaan hoitokulut.Saksassa ei ihan pienillä tuloilla edes saa yksityistä vakuutusta.Saksassa sama lääkäri voi ottaa vastaan niin lakisääteisesti vakuutettuja kuin yksityisvakuutuksen ottajiakin.Lääkärillä ei tässä tapauksessa ole oikeutta suosia yksityisen puolen .potilaita.
Oma mielipiteeni on, että on Suomessa ei pystytä aloittamaan mitään järjestelmää puhtaalta pöydältä, mikä tosiasiallisesti luo itsestään mahdottomia yhtälöitä ratkaistaviksi.

Käyttäjän MarttiHaverinen kuva
Martti Haverinen

Ilkka Varsio.
- Mitkä ovat olleet ne hallituksen toimenpiteet, mitkä todistetusti ovat nostaneet Suomen talouselämän nousukauteen, kun luonnollinen talouden syklinen vaihtelu suljetaan pois? Oma arvioni taloudenhoidon, työvoimaministeriön toiminnan, liikenneministerin toiminnasta on: Pelkkää tupeltamista. KIKY ei ole aiheuttanut muuta kuin mielipahaa, kiinteistöverojen ja alv:n nostot ovat syventäneet taantumaa.
- Kuinka valtiontalouden velkaantumista vähentää veronkierron helpottaminen?
- Onko oikein, että toisten ei tarvitse maksaa veroja ja ne toiset sitten maksavat näidenkin edestä?
- Kuinka arvioisit sitä, että hallitus on säännönmukaisesti toiminut vastoin auktorisoitujen asiantuntijoiden käsityksiä?

Käyttäjän ilkkavarsio kuva
Ilkka Varsio

Martti Haverinen

No eihän tähän voi tietenkään yksiselitteisesti vastata, mutta lainaan Antti Rinteen arviota nykysestä positiivisesta talouskehityksestä. Hänen mukaansa kaikki perustuu hänen toimiinsa edellisen hallituksen aikana.

Nyt siellä oppositiossa huutavat paremmuuttaan kaikki entisen hallituksen puolueet lukuunottamatta Kokoomusta. Unohdatte, että näin kansa äänesti !

Aika laput silmillä täytyy kulkea, jos ei huomaa tämän hallituksen aikaansaannoksia. Tämä näkyy selkeästi talous- ja työllisyyslukujen paranemisena!

Rinteen paniikkia lisää varmaan viimeisin galluptuloskin. Siinä kokoomus oli ykkönen noin 2,5%-yksikköä paremmalla tuloksella. Ja tämä osui juuri siihen kohtaan, kun Rinne ehti nuolaista puolueensa kannatuksen noususta.

Minusta tuntuu, että kansa on kyllästynyt demareiden soten veivaamiseen. Nyt kun se vihdoin liikahti eteenpäin, luetaan se aika pitkälti kokoomuksen ja ehkä keskustankin ansioksi.

Kansa ei yksinkertaisesti enää jaksa kuunnella opposition vaikerrusta huonosta sotesta. Kansa lienee enimmäkseen tyytyväinen, että se vihdoin etenee. Demareillahan on ollut tilaisuus tehdä sote ajat sitten.

Nyt katsotaan, miten se tulee toimimaan. Jos tehdään demareiden ja vihervasemmiston toiveiden mukaan, alkaisi kaikki taas alusta ja kansalaiset alistettaisiin sosialistien määräysvaltaa. Valitset ne palvelut jotka byrokratia sinulle osoittaa. Tähän suomalaiset eivät suostu. Me haluamme itse päättää valinnastamme tästä niinkuin muistakin päivittäiseen elämään kuuluvista asioistamme.

Käyttäjän MarttiHaverinen kuva
Martti Haverinen Vastaus kommenttiin #15

Edelleen jään odottamaan tietoa niistä hallituksen toimista, joilla vientivetoinen talous on lähtenyt nousuun... En tätä kyllä myöskään Antti Rinteen ansioksi lukisi.

Vetoaminen gallupeihin on yhteiskunnallisessa keskustelussa aivan yhtä hedelmällistä, kuin väittely formulakisojen paalupaikasta. Tästä olen jo kertaalleen huomauttanutkin.

SOTE:n riski on suuri sotku, jota sitten aletaan kalliisti paikkailemaan. Siinä ei ole mukana mitään ideologista.

Hallintarekisterilain vastustaminen on vastuullisuutta yhdenvertaisesta verokohtelusta sekä huolta valtiontalouden kestävyydestä. Hallintarekisterilain kannattaminen on päinvastaista toimintaa.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #16

"Edelleen jään odottamaan tietoa niistä hallituksen toimista, joilla vientivetoinen talous on lähtenyt nousuun.."

Ei kannata pidätellä henkeä odotellessa. Hallitukselle kuuluu kuitenkin suurin ansio suomalaisten ostovoiman vähentämisestä.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen Vastaus kommenttiin #17

"Ei kannata pidätellä henkeä odotellessa. Hallitukselle kuuluu kuitenkin suurin ansio suomalaisten ostovoiman vähentämisestä."

Moitä vähemmän suomalaisilla on ostovoimaa, sitä vähemmän ostetaan ulkomailla tehtyä halpaa kulutuskrääsää, se parantaa vaihtosuhdetta.

Vai onko kaupassa muka jotain kotimaista ostettavaa?
Ei ainakaan halpaa sellaista,
ja jos onkin suomalaista
niin vain se leima on suomalainen
tai sitten se on teetetty pimeästi halvalla ulkomaisella työvoimalla.

Suomi on aivan liian kallis maa tehdä mitään ja jos yrittämisestä jotain voittoa saa, se pitää viedä pimeästi ulkomaille veroparatiiseihin tai piilottaa anonyymisti jonnekin ulkomaisiin hallintarekistereihin. Nyt kun nämäkin reitit pitää yrityksien voitot itsellään tukitaan, Suomesta poistuvat viimeisetkin yritykset, paitsi jos ulkomailla ollaan yhtä tyhmiä kuin Suomessa, mutta silloinhan yrittäminen kituu samalla tavalla jokapaikassa.

Käyttäjän MarttiHaverinen kuva
Martti Haverinen Vastaus kommenttiin #18

Globalisaatiolle emme mahda mitään, vai mahdammeko...

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen Vastaus kommenttiin #19

Me voimme vain sopeutua globalisaatioon, kuten säähän, tai suurvaltapolitiikkaan. Olosuhteita ei voi muuttaa, ne on mitä on.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"SDP on menettänyt asemansa suurimpana puolueena kokoomukselle. Demareiden kannatus on pudonnut helmikuuhun verrattuna kaksi prosenttiyksikköä."

Kokoomus teki onnistuneen puheenjohtajavaihdoksen. Vaihdoksen tarkoituksena oli saada laskeva kannatus nousuun ja nousihan se. Kannattava operaatio kaikenkaikkiaan.

SDP:n pitäisi olla yhtä rohkea ja vaihtaa Antti Rinne tässä vaiheessa tuoreempaan kasvoon. Rinne teki tehtävänsä ja syrjäytti entisen epäpätevän puheenjohtajan, nyt olisi aika syrjäyttää Antti ja sopiva syrjäyttäjä olisi eräs tamperelainen naispuolinen ääniharava.

Nyt kun SDP:llä kerrankin olisi sopiva puheenjohtajaehdokas, ei tilaisuutta saisi päästää käsistä.

Tuen kaikkien puolueiden osalta mahdollisimman päteviä puheenjohtaja-ehdokkaita. Vihreiden osalta johtoon pitäisi sada Touko Aalto ja persujen osalta Sampo Terho.

Sampo Terho on tavattoman terävä politikko vaikka hänj edustaa taulapäiden puoluetta. Tänä aamuna Sampo Terho mainitsi TV:ssä negatiivisen tuloveron ratkaisuna vaikeasti työllistettävien työllistymiseen. Se oli rohkea ja nerokas veto.

Toimituksen poiminnat